visuele identiteit

Het nieuwe speelveld van jouw leven.

Kwetsbaar en sterk. Groot en klein. Zacht en stevig. Stil en vol beweging. Met een traan en een lach. Magisch en nuchter. Maar altijd in de juiste balans. Dat is Zachtpatsers, bestaande uit coaches Sandra en Annemarie, ook wel Yin en Yang. Bij Zachtpatsers werk je aan het belangrijkste werkstuk van je leven, namelijk: jezelf…

+ Opdrachtgever Zachtpatsers
+ Discipline training & coaching
+ Services merkverhaal, visuele identiteit, webdesign, fotografie

Uitdaging
Wij mochten werken aan (voor ons) het leukste vraagstuk van Zachtpatsers, namelijk: hoe geef je hier nu vorm aan? En wat voor type beelden ‘versterken’ dit verhaal?

Raznd heeft de kern van Zachtpatsers prachtig zichtbaar én voelbaar weergegeven. Samenwerken vanuit humor en openheid, daar hou ik van!

Sandra Broertjes
Zachtpatsers

Aanpak
Voor ons was hier maar één antwoord op: puur en echt. Rake woorden verdienen rake beelden. Wij waanden ons letterlijk tussen de ‘Zachtpatsers’ en zagen de kwetsbaarheid maar ook de kracht van ieder individueel. En dat is wat we vastlegden, zowel in tekst als beeld. Wij lieten ons letterlijk inspireren door Yin en Yang en zie hier het resultaat.

“Wat ik waardeer in de samenwerking is dat de moeilijke vragen niet uit de weg gegaan worden. Door die weerstand heen is onze essentie juist zichtbaar geworden.”

Annemarie Stallinga
Zachtpatsers

de juiste balans

Nieuw leven blazen in jouw merk?