Services

Creatie

‘This is the fun part’. In deze fase wordt jouw merkverhaal visueel. We brengen ideeën tot leven. Ons team van brand designers voegt beleving toe en brengt jouw merk naar the next level.

Hoe zorg je dat je doelgroep bereikt wordt en hoe zorg je dat die doelgroep zich ook aangetrokken voelt tot je merk? Wij brengen je doelgroep in beweging. We laten je product of dienst opvallen in een markt waarin het steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden.

Onze concepten zijn verrassend en effectief. Nooit dertien in een dozijn.

Je doelgroep voelt zich sneller en sterker verbonden met een merk met een sterke visuele identiteit. Samen met jou ontwikkelen we de identiteit die aansluit bij het DNA van jouw bedrijf. Het visuele ontwerp van je merk gaat over alles wat de wereld van je merk gaat zien: kleur, typografie, logo, beeld- en vormtaal en fotografie zijn daar vaste onderdelen van. Of het nu gaat om een volledig nieuwe identiteit of een restyle van een bestaande, wij zorgen voor de optimale beleving.

Jouw boodschap moet helder en aantrekkelijk worden overgebracht. Goede teksten zijn dus essentieel. De juiste woorden zorgen voor vertrouwen. Wekken emoties op. Brengen een boodschap over. En blijven in je hoofd steken. En slimme, sterke copy zorgt ook voor een hogere ranking bij zoekmachines. We helpen je graag verder met het creëren van waardevolle content voor social, web en offline. Precies zoals jouw doelgroep die graag wil ontvangen.

Eén van de belangrijkste aspecten van een merkbeleving is hoe het merk zich online presenteert. Welk gevoel roept de website op? Is het visueel aantrekkelijk? Sluit de user interface (UI) aan bij de visuele identiteit? Is de user experience (UX) logisch en prettig? Blijven bezoekers lang genoeg geboeid en komen ze later nog terug? Voldoet de site aan alle technische normen? Ook hier heeft Raznd de kennis voor in huis.

Een sterk grafisch ontwerp zorgt dat je doelgroep wordt geprikkeld en geboeid. Vorm, lay-out, kleur en typografie zijn belangrijke ingrediënten, maar er komt veel meer bij kijken. Met onze creativiteit en ervaring zorgen we continu voor verrassende middelen die werken voor jou en je doelgroep. Van print tot POS-materiaal, van packaging tot Powerpoint.

 

Het belang van goede fotografie en videografie wordt vaak onderschat. Terwijl het merendeel van je doelgroep liever een foto of video bekijkt dan een tekst lezen. Het biedt een kans om je merk of bedrijf te laten zien welke zich lastig in woorden laat omschrijven. De beeldkunstenaars van Raznd zorgen voor een eerlijke beleving van je merk, door middel van hoogwaardige, sfeervolle fotografie en videografie waarbij ‘puur’ en ‘echt’ kernwoorden zijn.

Je wilt veel conversie in een korte tijd? Dan kan campagne voeren je helpen. En het liefst een campagne die de doelgroep direct raakt en omarmt. Met de juiste mix van communicatiemiddelen, bij voorkeur crossmediaal, ontwikkelen wij creatieve campagnes die conversie opleveren.

Een fraai ontworpen verpakking zorgt ervoor dat jouw product eruit springt. Maar een goed ontwerp is niet alles. Het verhaal, de inhoud, moet snel helder zijn en kloppen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de verpakking zich onderscheid van de rest. Want alleen dan kan je opvallen.

kortom

Een partner in branding nodig?