Services

Strategie

Natuurlijk bedenken we verrassende concepten en maken we toffe dingen. Maar zonder strategie ben je nergens. Eerst de juiste keuzes maken en daarna volgt het design, oftewel ‘form follows function’.

Wie ben je? Wij helpen je met het vinden van jouw DNA. Samen onderzoeken we de WHY, HOW en WHAT en de merkwaarden van jouw bedrijf, product of dienst. Resultaat: meer zelfkennis en betere inzichten. Vervolgens vertalen we die authentieke branding, passend bij jouw verhaal en merkconcept.

Middels een workshop/brainstormsessie met onze brand-designers halen we alle benodigde input op om met je merk aan de slag te kunnen. Lekker en doeltreffend! Ideaal als kick-off voor een nieuw merk, nieuwe huisstijl, website of rebranding.

Om aansluiting te vinden bij de je doelgroep, is een doordachte merkpositionering nodig. Samen bepalen we de passende positionering om hem vervolgens te kunnen claimen in de markt. Jouw positionering zegt dus al heel veel over de beloften, de activiteiten en middelen die we later in gaan zetten om je plek in te nemen.

Een goede merknaam schiet meteen raak. Een merknaam moet niet alleen passen bij je merk, het moet ook de juiste energie geven. Het kan veel voor je merk doen, maar het kan ook afbreuk doen. Een goede merknaam ontwikkelen is dan ook iets dat tijd en aandacht verdient.

Een brand story – of corporate story – is het verhaal van jouw merk. Het is dé vertaling van jouw merkidentiteit en merkconcept. Het beschrijft de kern van waarom je doet wat je doet. Het is jouw unieke en authentieke verhaal omschreven op een manier die je doelgroep raakt. Met de juiste tone-of-voice en de juiste energie. Het maakt je merk herkenbaar en het vormt de basis voor alles dat jouw merk uitdraagt; het is je manifest.

kortom

Een partner in branding nodig?