Services

Implementatie

Een merk is nooit af. Het behoeft onderhoud en vernieuwing. Wij stoppen niet zodra een product is opgeleverd. Integendeel, het is de start van een nieuw proces. We ontzorgen, verankeren, bewaken en blijven optimaliseren met je merk. Zodat het up-to-date is en blijft renderen.

Social Media platforms hebben een groot bereik. Dit is een laagdrempelige manier om je naamsbekendheid te vergroten. Maar het inzetten van social media is natuurlijk meer dan lukraak berichtjes plaatsen. Een gedegen social media strategie is van groot belang. Samen met jou bepalen we de netwerken, doelstellingen en frequentie van de berichten die jij op social media plaatst.

Het is van groot belang om consistent te blijven communiceren met je merk. Een brand guide helpt je daarbij. Zodat iedereen die met je merk gaat werken weet hoe trouw te blijven aan het merk. Het beschrijft do’s en don’ts, en biedt houvast voor onder andere logo’s, kleur, typografie, beeldtaal, tone of voice en andere bouwstenen van je merk.

Waar een brand guide vooral praktische en technische informatie biedt over hoe om te gaan met het merk, gaat een brand book meer over de beleving van je merk. Het beschrijft – meer dan een brand guide – hoe je merk eruitziet, hoe je merk aanvoelt en hoe je merk klinkt. Met ruimte voor de historie van je merk, het ontstaan, doelgroep(en) en de positie in de markt. Het boek wordt gedeeld met je werknemers zodat zij je merk 100% gaan ademen.

Het begint met gevonden worden. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als je niet gevonden wordt, houdt het snel op. Met zoekmachineoptimalisatie (SEO) maken we je website beter vindbaar. Met conversieoptimalisatie maken we je website effectiever. We verzorgen een SEO Quickscan, een zoekwoordenonderzoek en zoekwoordcombinaties. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden als e-mailmarketing en online adverteren (SEA).

Soms is het goed om een moment van reflectie te hebben. Daarmee verkrijg je inzichten in waar je merk staat, wat het doet en wat er beter kan. Een terugblik met het oog op de toekomst. Een brand review helpt je hierbij. Want van een evaluatie kan je veel leren. Samen kijken we naar hoe het ervoor staat, visueel en strategisch gezien.

kortom

Een partner in branding nodig?