visuele identiteit

Hart op de Juiste Plek de film.

Just Entertainment is een entertainmentbedrijf en is actief als filmdistributeur van diverse speelfilms. De afgelopen vijf jaar heeft Just Entertainment een groot aantal films uitgebracht welke in Nederlandse en Belgische bioscopen vele liefhebbers naar de zalen lokten. De films van Just Entertainment zijn veelal te categoriseren als mainstream verhalen om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

+ Opdrachtgever Just Entertainment
+ Discipline filmdistributeur
+ Services visuele identiteit, artdirection fotoshoot, ontwerp filmposter, signing

Uitdaging
Just Entertainment heeft een script voor een nieuwe film, genaamd ‘Hart op de Juiste Plek’, op de plank liggen. In de romantische komedie ‘Hart op de Juiste Plek’ zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar ‘perfecte’ leventje in de grote stad leeft. Ze heeft een toffe baan als freelance trendwatcher, een gezellige vriendengroep en woont samen met haar aantrekkelijke vriend Ricardo (Jasper Demollin).

Door een onverwachte gebeurtenis lijkt haar leventje toch niet zo ‘perfect’ te zijn als dat ze dacht. Ricardo klikt namelijk verdacht goed met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve is er klaar mee en trekt tijdelijk in bij haar vriendin Rebecca (Fenna Ramos), maar helaas woont zij erg klein en is er dus weinig privacy. Noodgedwongen vertrekt Eve naar haar moeder Kristien (Irene Moors) in haar geboortedorp Zeilne. Echter heeft Eve helemaal niks meer met het dorp en de vrienden van vroeger. Of toch wel?

Haar ex-vriend Luuk (Jan Versteegh) blijkt leuker dan gedacht en de rustige omgeving bevalt haar eigenlijk ook wel… Wanneer ze van haar opdrachtgever de kans krijgt waar ze altijd van gedroomd heeft, moet ze kiezen. Op welke plek ligt haar hart nou echt?

Aan ons de uitdaging om dit gehele filmverhaal naar één beeld te vertalen.

Aanpak
Er zijn aantal elementen welke, voor ons, niet mochten ontbreken in het eindbeeld, namelijk: Eve met een koffer, de twee locaties: de stad en het dorpje Zeilne en tot slot Ricardo en Luuk de jongens waar ze haar hart aan verloren heeft.

In het eindbeeld zijn deze onderdelen samengevoegd in een groot geel hart welke ook gezien kan worden als twee ‘locatie pins’. De filmtitel is een trendy lettertype met daaromheen een hart als rode draad. De rode draad vertegenwoordigt de hobbelige weg welke Eve aflegt. Het hart wijst twee kanten op, maar wat is nou de juiste?

word ook bekend

Jouw product in de spotlight?