visuele identiteit

Ons liefste plekje op deze aarde.

Vakantieboerderij OLPODA is een sfeervolle groepsaccommodatie landelijk gelegen in het Land van Maas en Waal. OLPODA is een plek waar je je meteen thuisvoelt en staat bekend om haar gezellige, huiselijke leefkeuken en haar natuurlijke groene omgeving.

+ Opdrachtgever Olpoda
+ Discipline vakantieboerderij
+ Services visuele identiteit, interieur- en portretfotografie

Uitdaging
Onlangs heeft Vakantieboerderij OLPODA een flinke make-over ondergaan. Hierbij is het gedateerde interieur van de accommodatie geheel vernieuwd en uitgebreid. Bij deze veranderingen kon ook de visuele identiteit van OLPODA niet achterblijven.

Aanpak
Wij zorgden voor een identiteit die naadloos aansluit op de voelbare sfeer wanneer je je waant binnen de knusse muren van OLPODA. Een belangrijk uitgangspunt daarbij was, dat de identiteit niet alleen aansluit bij de sfeervolle accommodatie zelf, maar ook bij de naam, welke letterlijk staat voor ‘Ons Liefste Plekje Op Deze Aarde.’ Wij heten je welkom!

“Raznd heeft voor ons, het plaatje in ons hoofd compleet gemaakt! Met als eindresultaat een compleet nieuwe huisstijl en interieur foto’s. Niks was te gek voor ze!

Bij Raznd ben je aan het juiste adres voor jou complete plaatje!”

Marlies Gerritsen-Ansen
Vakantieboerderij Olpoda

dat voelt als thuiskomen

Is jouw identiteit ook toe aan een make-over?