werkgeverscampagne

Lamers Installations

Lamers Installations is een bedrijf dat zich richt op technische innovatie en vakmanschap, vooral in de sector van hoogzuivere gassen en vloeistoffen. De drijfveren van Lamers Installations omvatten techniek, verbinding, innovatie en daadkracht. Ze zijn trots op hun geavanceerde technologische werk.

Momenteel ervaart Lamers Installations een groei in hun sector. Echter, het vinden van getalenteerd technisch personeel is een uitdaging. Wij hebben Lamers Installations geholpen met het opzetten van een krachtige werkgeverscampagne.

+ Opdrachtgever Lamers Installations
+ Discipline Technische innovatie in gas- en vloeistofsystemen
+ Services concept en ontwikkeling werkgeverscampagne, visuele identiteit, online en offline marketingcampagne, fotografie, video, webdesign

Het stroomt door onze aderen
De conceptgedachte van de campagne voor Lamers Installations is gebaseerd op het idee dat de medewerkers een diepe passie voor techniek hebben die door hun aderen stroomt, zowel letterlijk als figuurlijk. In dit creatieve concept worden de technische aspecten van leidingwerk verbonden met het lichaam van de medewerkers, waardoor de indruk wordt gewekt dat ze letterlijk ‘aangesloten’ zijn op hun werk. Dit illustreert de nauwe band tussen de medewerkers en hun vakgebied.

Video- en fotografie
Raznd heeft fotografie en video ingezet om het verhaal en de kernboodschap van de campagne te visualiseren. Dit helpt om de passie en expertise van Lamers Installations levendig en aantrekkelijk over te brengen, waardoor de campagne meer impact krijgt en meer weerklank vindt bij de doelgroep.

Technische passie in beeld
In de video’s voor Lamers Installations hebben we de unieke conceptgedachte “Het stroomt door onze aderen” geïntegreerd. We hebben echte werknemers van Lamers Installations als ambassadeurs van verschillende functies ingezet, waarbij hun passie voor techniek centraal staat. We schreven een script dat benadrukte hoe deze passie in hun dagelijkse werk tot uiting komt. Door deze aanpak kreeg de video een authentiek en persoonlijk karakter, wat de kracht van het bedrijf en zijn werknemers benadrukt.

Een dynamische wervingscampagne
De campagne omvatte een uitgebreide ‘werken-bij’ website en offline promotiematerialen zoals posters. Daarnaast werd social media ingezet om de juiste doelgroep te bereiken. Deze geïntegreerde aanpak zorgde voor een groter bereik en hielp bij het aantrekken van nieuwe, getalenteerde collega’s voor Lamers Installations

Wat een creativiteit, energie en professionele betrokkenheid bij ons museum dat nu een digitale uitstraling heeft die past bij onze ambitie!

Wij zijn heel blij met Raznd die we zien als onze partner met altijd weer creatieve ideeën
.”

Wilma Willems
voorzitter Museum Tweestromenland

creativiteit stroomt door onze aderen

Talent trekkend in employer branding