videografie

Rijkswaterstaat - Programma Asset Management

Rijkswaterstaat beheert en ontwikkelt de rijkswegen, rijksvaarwegen en rijkswateren en zet in op een duurzame leefomgeving. Rijkswaterstaat werkt aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

+ Opdrachtgever Rijkswaterstaat
+ Discipline uitvoeringsorganisatie van het ministerie Infrastructuur en Waterstaat
+ Services videografie

Uitdaging
Rijkswaterstaat vroeg ons voor het Programma Asset Management een korte video te maken. Deze video moest direct en duidelijk de knelpunten blootleggen van de huidige Nederlandse infrastructuur. Grote delen van de Nederlandse infrastructuur zijn al ruim vijftig jaar in gebruik. Het einde van hun technische levensduur komt dan in zicht. Met behulp van asset management maakt Rijkswaterstaat onze infrastructuur toekomstbestendig. 

Aanpak
Wij kozen ervoor om de knelpunten te laten belichten door de senior adviseurs en assetmanagers van Rijkswaterstaat zelf. We besloten voor een locatie te gaan waar alle assets samen komen. Deze unieke locatie is bij Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht, waar de A15 onder de rivier De Noord gaat via de Noordtunnel en over diezelfde rivier de brug over De Noord is.

Alles is samengevat in een interne video van 13 minuten. Verteld in heldere taal, door collega’s voor collega’s op een plek die voor iedereen bekend is.

wordt ook bereikbaar

Laat ons jouw verhaal vertellen!