promo video

Omarm de Gouden Ham in het Land van Maas en Waal

De Gouden Ham is een uitgestrekt en veelzijdig waterrecreatiegebied, gelegen in het schilderachtige Land van Maas en Waal. Met zijn uitgestrekte 700 meter lange zandstrand is het gebied een van de grootste waterrecreatieoorden in Nederland. Het is een plek waar niet alleen watersportliefhebbers, maar ook liefhebbers van ontspanning, varen, en gezelligheid aan het water hun hart kunnen ophalen en hun passie kunnen laten stromen.

+ Opdrachtgever Bureau Toerisme
+ Discipline Recreatie & Toerisme
+ Services scripten, videografie en fotografie

Uitdaging
Ondanks de vele mogelijkheden die het gebied te bieden heeft, viel het Bureau Toerisme op dat een bezoek van de jongere generatie (18-30 jaar) nog vaak uitblijft. De uitdaging die ontstond: hoe geven we, via een video, deze dynamische locatie met zijn overvloed aan recreatieve kansen en faciliteiten meer kleur en trekken we de aandacht van een jong publiek?

Recreatiegebied-De-Gouden-Ham-video-RAZND

Aanpak
We wilden niet zomaar een promo, maar een video die op een sfeervolle manier de bruisende energie en veelzijdigheid van dit waterrecreatiegebied vastlegde. Onze strategie? Een beroep doen op de ware sterren van het gebied: de jongeren zelf. We plaatsten een oproep die de sfeer en het enthousiasme van De Gouden Ham moest weerspiegelen, op zoek naar vriendengroepen die met passie en plezier de pracht van dit natuurgebied wilden delen met de wereld. Het resultaat is een ‘aftermovie’ die niet alleen De Gouden Ham toont, maar ook de levendige energie van de jongeren die het gebied omarmen.

Onze boodschap is simpel: De Gouden Ham is niet zomaar een plek; het is een belevenis. En wie kan dat beter vertellen dan degenen die het met volle teugen ervaren? Ontdek De Gouden Ham door hun ogen en laat je meenemen op een reis door de prachtige wateren en ‘bruisende’ energie.

“Wat een mooie samenwerking en een RAZND-mooi eindresultaat.”

Caroline Scholtens
Bureau Toerisme

Wil je ook zo’n ‘spetterende’ aftermovie?