Lamers Installations is een toonaangevende speler op het gebied van transport-, beheer- en distributiesystemen voor hoogwaardige gassen en vloeistoffen. We ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, kwalificeren en implementeren deze installaties voor het vervoer en de controle van ultra-zuivere gassen en vloeistoffen. Onze systemen bestaan voornamelijk uit roestvrij staal (RvS) en verschillende kunststoffen vanwege de specifieke mediumeigenschappen.

techniek stroomt door onze aderen.

lamers-installations-logo-wit-450px

Lamers Installations is onderdeel van de Aalberts Advanced Mechatronics Group (AAM), een bedrijfsonderdeel van Aalberts N.V. AAM gespecialiseerd in engineering en gespecialiseerd productiewerk voor klanten in de Semicon & Science-industrie.

sluit nu aan.

We zoeken collega’s die zich thuis voelen in een technische, maar ook afwisselende werkomgeving waar geregeld meerdere ballen tegelijk omhoog gehouden moeten worden. Je kunt goed omgaan met plotselinge wijzigingen en kunt snel schakelen. Jij laat je niet snel gek maken en zorgt samen, met je collega’s, voor een tevreden klant.


Wij zoeken:

  • Monteurs
  • Werkvoorbereiders
  • Project Engineers
  • Projectleiders

“Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan de toekomst van technologie.”

Raznd collaborates with Lamers Installations for their employee campaign. © All Rights Reserved 2023.